Overnachten

 

Sauna en Wellness Hotstones beschikt over een minihotel. Na u saunadag heerlijk naar u hotelkamer en weer verder gaan met u ontspanning. Wij beschikken over 2 kamers. Alle kamers hebben uitzicht op de Friese weilanden.

 

Volkskrant Reizen schreef er over: 

"Over Sauna & Wellness Hotstones zouden we eigenlijk niet moeten schrijven. Gewoon stiekem in het lijstje geheimtips zetten en alleen verder vertellen aan goede vrienden en bekenden."

 

Onze kamers beschikken over een wastafel en een kledingkast. Ook is er plaats om te zitten, lezen en schrijven. Naast de kamers bevinden zich de douche en de toiletten.

 

Een hotelkamer kost bij Sauna en Wellness Hotstones €75,- per kamer, dit is inclusief ontbijt, dat u de volgende ochtend kunt nuttigen in het restaurant. Voor een voordelig hotelarrangement, inclusief sauna (en  massage en diner) kijkt u onder Arrangementen.  

 

Onze hotelarrangementen bestaan uit één dag sauna (dag van overnachting). Indien u op de tweede dag ook gebruik wilt maken van de sauna dan wordt er een twee voor de prijs van één in rekening gebracht (Dit dient ook bij de reservering vermeld te worden).  

 

 

 

Sauna en Wellness Hotstones... Gewoon gezellig!

Adres

Waling Dijkstrastraat 51
9077 SP Vrouwenparochie
Telefoon: 0518 - 402 938


 

Kijk hier voor een persoonlijke routebeschrijving via Google Maps