Beauty

De salon van Sauna en Wellness Hotstones biedt u meer dan een reguliere schoonheidssalon. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse kleine behandelingen, maar ook volledige beauty treatments.

Bij elke schoonheidsbehandeling wordt u behandeld met het product genaamd webecos.

 

's Werelds Beste Cosmetica!

Dat was de ambitie van schoonheidsspecialiste Len Klaphaak toen zij in 1962 Webecos introduceerde als eerste echte Nederlandse merk met producten die hoge concentraties serieus klinisch geteste ingrediënten bevatten en die daarom toch iets meer dan alleen maar een ‘pampering' effect konden geven. Sindsdien gebruiken duizenden schoonheidsspecialisten tot volle tevredenheid Webecos cosmetica in hun salon. Webecos is daarmee al ruim 50 jaar een ‘cosmeceutisch' merk, dat een farmaceutische uitstraling aan een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding weet te koppelen. Dankzij die lange ervaring beschikken wij over een uitgebreide kennis ten aanzien van nieuwe werkstoffen en recepturen, waarmee wij altijd voorop lopen met de ontwikkeling van nieuwe producten. Onze kernwaarden zijn authenticiteit en eenvoud. Niet voor niets is ons motto: "Pure Producten voor Pure Professionals".

 

U kunt een beautybehandeling boeken in combinatie met de sauna (kijk ook bij arrangementen), maar u kunt ook losse behandelingen of beauty treatments boeken, ook als u geen gebruik wenst te maken van onze saunafaciliteiten. 

Ook is het mogelijk om duo behandelingen te boeken, of  een beautybehandeling cadeau te doen.

 

 

 

 

 

 

Deelbehandelingen
Epileren wenkbrauwen € 10,00
Wimpers verven € 10,00
Wenkbrauwen verven € 10,00
Wimpers en wenkbrauwen verven € 14,00
Comedonen verwijderen € 10,00
Milia verwijderen € 10,00
Gezichtsmassage (inclusief decolleté) 25 minuten  € 24,50
 
Harsen
Bovenlip of kin harsen € 10,00
Bovenlip en kin harsen € 14,00
Bovenlip, kin en zijkanten € 16,00
Onderbenen € 19,00
Gehele benen € 33,00
Oksels € 12,50
Schouders of rug € 19,00
Schouders en rug € 32,50
Armen € 17,00
Bovenlichaam € 52,50
 

 
Complete Gezichtsbehandelingen
Facial Treatment (25 min) € 24,50

Zuiverende gezichtsbehandeling bestaande uit een reiniging, peeling, masker en een verzorgend dagcrème. 

Full Beauty Treatment (55 min) € 47,00

Complete gezichtsbehandeling bestaande uit een reiniging, peeling, bijwerken van wenkbrauwen en het verwijderen van eventueel bestaande comedonen en/of milia. Massage van gezicht, hals, decolleté, crème masker en we sluiten af met een dagverzorging.

Full Beauty Treatment de Luxe  (85 min) € 68,50
Full Beauty Treatment zoals deze hierboven beschreven staat, uitgebreid met het modelleren en verven van de wenkbrauwen en wimpers.  
   
Nieuw!   
   
 Anti stress behandeling (65 minuten)  € 59,00
Met deze behandeling onthaast u gegarandeerd van uw dagelijkse leven! Deze behandeling bestaat uit een Klassieke of Hotstones massage inclusief hoofd-huid-haar massage. En een Facial Treatment.  
   
Vitavocol massage (25/40/55 minuten) zie tarieven
De Webecos Vitavocol is een actief hydraterende emulsie. Deze emulsie brengt de vochtbalans van de huid weer op order en voed de huid met hydraterende bestandsdelen. De emulsie is rijk aan vitaminen die de huid voeden en verbeteren.  

 


 

Sauna en Wellness Hotstones... Gewoon gezellig!

Adres

Waling Dijkstrastraat 51
9077 SP Vrouwenparochie
Telefoon: 0518 - 402 938


 

Kijk hier voor een persoonlijke routebeschrijving via Google Maps